Ontmoeten

- Dit ben ik! & wie ben jij?-
irma reiki vandaag

Hallo!

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Irma, 53 jaar. Ik ben een Holistisch therapeut, Natuurcoach & Reikimaster, maar ook een illustrator, designer, moeder, partner, vriendin en nog zoveel meer. Met plezier begeleid ik jou met een open hart & zonder oordelen naar meer zelfbewustzijn. Zodat jij jouw levensenergie weer gaat voelen & kan laten stromen, want dat is wat ik jou gun!

Herkenning

Heb jij het gevoel dat je vast zit, niet alles uit het leven haalt wat erin zit & niet meer weet welke kant je op zal gaan? Dat had ik ook! Nadat mijn superleuke baan als designer in de mode stopte, wilde ik ontdekken wat het leven mij nog meer te bieden had. Ik was bijna 50 & voelde dat er méér was.Het voelde spannend, soms ook angstig & als een grote uitdaging, maar ik heb mijn energie gevolgd! En wat ik kan, kan jij ook!

energie geven reikivandaag

Creatieve Energie

Want hoe ben ik van designer in de mode naar Holistisch Therapeut bewogen? Door te ontdekken dat het over hetzelfde gaat: creatieve energie! Energie voelen & creatief zijn zijn twee van mijn zielskwaliteiten. Een zielskwaliteit is een kwaliteit die je gewoon van nature hebt & waar je altijd moeiteloos gebruik van kan maken. Ook jij hebt zielskwaliteiten, ontdek ze door je levensenergie te volgen, net als ik doe.

Reiki

In 2019 begon ik met mijn eerste Reikicursus, omdat ik mijn energie krachtiger & met meer aandacht wilde inzetten En dat voelde zo vertrouwd, alsof ik een cadeautje uitpakte wat ik jarenlang over het hoofd had gezien. Het was duidelijk dat dit de richting voor mij was, die er altijd al geweest was, en nu verder ontdekt & ontwikkeld mocht worden. Het heeft mijn hart geopend.

Holistische Therapie

Door me open te stellen, nieuwsgierig te zijn & graag te willen leren, kwam de volgende stap als vanzelf op mijn pad: de opleiding Holistische Therapie bij Zoma. In deze opleiding leer je om energetische behandelingen te geven, vanuit een holistisch oogpunt. Het uitgangspunt hierbij is Zijnsoriëntatie, leven vanuit je essentie. Het hele idee van wat zweverig is, of wat niet bestaat als je het niet ziet, heb ik hier los kunnen laten. Want ik kan alles zelf ervaren & voelen, en bovendien kan ik de energie ook overbrengen naar wie zich daarvoor openstelt. Van edelstenen tot inzichtkaarten, het energieveld is aan het werk, zo liefdevol & krachtig! Het heeft mijn leven verandert, ik durf nu te vertrouwen op het leven & mijn innerlijke wijsheid.

De kracht van de natuur

Wat ook heel belangrijk voor mij is, is de natuur! De energie van de natuur heb ik écht nodig om tot rust te komen, weer op te laden & inspiratie op te doen. Na de opleiding Natuur Coaching van Innersteps kan ik de kracht van de natuur ook inzetten voor jou! Wat was het heerlijk om te ontdekken dat ik dit te bieden heb: coachen vanuit het stille midden. Dit gaat zo natuurlijk, zo moeiteloos.

Mijn Human Design

Wat mij enorm geholpen heeft in mijn ontwikkeling is de kennismaking met Human Design. Op basis van je geboortetijd, -datum en -plaats wordt jouw unieke HD chart berekent. Deze energetische blauwdruk laat zien hoe je energie stroomt & geeft inzichten in jouw natuurlijke kwaliteiten & valkuilen. Daar kwam uit dat ik een projector ben met een 4/6 profiel. Ineens viel er van alles op zijn plek! Als projector richt mijn aura zich altijd op de ander & weet en voel ik meteen wat de ander nodig heeft. Als ik daarvoor uitgenodigd wordt, kan ik jouw dus heel goed coachen & begeleiden. Met mijn 4/6 profiel ben ik heel praktisch, geef ik je het gevoel dat je welkom bent & zie ik je zoals je werkelijk bent. Op mijn heel eigen wijze breng ik naar buiten wat binnenin mij leeft en geef ik mijn kennis & ervaring graag aan jou door.

 

 

reikivandaag-logo

Uit het hokje & laat je levensenergie stromen!

Waar ik een tijd mee geworsteld heb is in welk hokje ik nou pas. Daarmee blokkeerde ik mijn energie, dus daar ben ik mee gestopt! Dat is zó bevrijdend! We vertellen namelijk ons eigen verhaal. We zijn zo geconditioneerd dat we ons ware zelf kwijtraken, helemaal verstrikt in de buitenwereld. Gelukkig is er een oplossing: keer naar binnen! En ervaar hoe je kijk op jezelf & de wereld verandert. Alles in stapjes, daar waar je aan toe bent, alles op het juiste moment. Zo heb ik het gedaan & zo kan ik jou begeleiden bij de verandering die jij wenst.

Vliegen met beide benen op de grond

Betekend dat dan dat alles van een leien dakje gaat? Nee hoor, dat is niet zo! Het leven blijft je uitdagen, je hebt niet alles in de hand. Maar er zijn veel tools om je te ondersteunen, zoals je intuïtie volgen, werkelijk durven voelen & ervaren wat jij graag wilt en hierna handelen. En door in het hier & nu te ZIJN, met beide benen op de grond, kan jij werkelijk ervaren wie je bent & wat je te doen hebt in je leven. Dit blijft een oefening die je hele leven doorgaat & wat ook ik zal blijven doen!

Nieuwsgierig naar jou

Nog een manier om in mijn energie te blijven, is om altijd mijn interesses te volgen. Als ik oprecht mijn nieuwsgierigheid volg, brengt het mij altijd precies dat wat ik nodig heb. Mensen komen vaak niet voor niets op je pad, dus misschien lees jij nu ook niet voor niets mijn verhaal?! Wil je meer over mij weten & of ik jou kan helpen, neem dan contact met mij op, je bent zó welkom! ik ben écht nieuwsgierig naar wie jij bent & wat ik voor je kan betekenen. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs Irma

reikivandaag-logo