reiki sessie | Holistische therapie

- laat je levensenergie stromen-

vandaag is het tijd om jouw levensenergie weer te laten stromen
Laat je niet langer belemmeren door jouw problemen
Voel opnieuw de verbinding met jezelf & ervaar je innerlijke kracht!
Maak nu de keuzes die jij nodig hebt, jij bent het zó waard!

behandeling reikivandaag_reiki sessie

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse healing techniek waarbij universele levensenergie wordt geactiveerd. Door mijn handen op of boven je lichaam te houden kan ik deze zachte liefdevolle energie door & om jouw lichaam laten stromen. Reiki werkt holistisch & geeft altijd wat voor jou op dat moment het beste is. Hierdoor stimuleert Reiki jouw zelfherstellend vermogen & brengt je energie weer in balans. Zodat jij weer in verbinding met jezelf komt & jij je zo véél lichter voelt! Daarom zet ik als Reiki Master dan ook tijdens al mijn sessies Reiki in, omdat het zo krachtig & liefdevol is.

Wat is Holistische Therapie

Holisme komt van het Griekse woord ‘Holos’ & betekend allesomvattend, alles is met elkaar verbonden. Als Holistisch Therapeut kijk ik dan ook naar jou op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch & spiritueel. Soms weet je niet waar jouw probleem vandaan komt, alleen dat het telkens maar weer terug komt & niets schijnt te helpen. Dan is het tijd om er als geheel naar te kijken & het achterliggende probleem te gaan behandelen. Mede door verschillende methodes & technieken in te zetten, worden al jouw verschillende lagen aangeraakt & geheeld. Dit gebeurd altijd in jouw tempo & op het juiste moment. Alles werkt samen & in het moment, daarom kijk ik in de sessie wat passend is voor jou. Bijvoorbeeld helpt de Sedona methode bij het los laten van oude patronen & blokkades. Een chakra & aura reiniging bij het in balans brengen van je energieniveau. En geven visualisatie & inzichtkaarten jou de inzichten om nieuwe stappen & keuzes te maken.

Wat kan je verwachten bij een sessie?

Draag comfortabele kleding bij een sessie. Een behandeling kan aan een tafel, op een stoel of op de tafel plaatsvinden, net wat nodig is. Er zijn mensen die héél veel voelen & ervaren tijdens een sessie of behandeling. Bijvoorbeeld het voelen van warmte & tintelingen, het zien van beelden of het horen van de innerlijke stem. Hoewel er ook mensen zijn die weinig tot niets ervaren, maakt dat voor het resultaat niets uit. De energie doet sowieso zijn werk! Als jij bereid bent om je open te stellen & aan jezelf te werken, zal een sessie jou altijd brengen wat jij nodig hebt. Uiteindelijk kan alleen jij zelf échte verandering in jouw leven brengen. Mede met al mijn aandacht & liefdevolle energie kan ik jou begeleiden: zodat jouw levensenergie weer gaat stromen!

Behandelen vanuit Zijnsoriëntatie

Jij bent al heel & compleet, er is helemaal niets mis met jou!  Door af te stemmen op het Zijn ontstaat er een groter perspectief op je leven & wie je werkelijk bent. Deze visie is ontstaan uit een samensmelting van wijsheden uit spirituele tradities én inzichten uit de westerse psychologie en is ontwikkeld door Hans Knibbe. Vanuit dit Zijn begeleid ik jou in al mijn sessies, zonder oordelen, gebruik makend van de ruimte & energie die er is. Hiermee ontstaat er inspiratie & creativiteit om jou het beste te geven van wat ik jou te bieden heb.

 

-Een Reiki Vandaag sessie is altijd voor jou!-

Elke sessie is volledig op jou afgestemd

Welke hulpvraag heb jij? Wat heb jij nodig? Wat past er bij jou & waar heb jij behoefte aan? Op basis van deze vragen bepalen we samen welke behandeling bij jou past: Reiki en/of Holistische Therapie.
Doordat af te stemmen op het moment & te vertrouwen op de universele levensenergie die door & om ons heen stroomt, ontstaat er in elke sessie precies dat wat er nu gezien & gedaan mag worden om jou weer in verbinding met jezelf te brengen. Alles mag er zijn!

ReikiVandaag Sessie

Ben je altijd uitgeput & gestrest en voel je overal pijntjes? Heb je weinig zelfvertrouwen? Voel je je verdrietig, angstig of boos? Zit je vast in oude patronen & ervaar jij blokkades en belemmeringen in jouw leven? En wil je NU eindelijk eens écht tot jezelf komen & lichter gaan leven vanuit wie jij werkelijk bent?
Kom dan voor een sessie & ervaar het zelf:

 • de verbinding met jezelf
 • een groter bewustzijn
 • rust & balans
 • zelfliefde & vertrouwen
 • meer liefde & lichtheid in je leven
 • je intuïtie & creativiteit
 • Voel je levensenergie stromen!

ReikiVandaag Sessie Traject 3x

In een sessie kan er al veel gebeuren & veranderen in het Hier & Nu, maar soms kan het lastig zijn om deze verbetering ook op de lange termijn vast te houden. Doordat problemen & klachten meestal ook niet van de een op de andere dag zijn ontstaan, zo heeft het oplossen hiervan ook zijn tijd nodig! Daarom is het heel fijn om een strippenkaart te nemen, hiermee geef je jezelf écht de tijd & ruimte om tot jezelf te komen & te helen.

ReikiVandaag Combi Traject 8x

Dit is een bijzonder traject van 8 sessies, waarbij jij het beste ontvangt van wat ik te bieden heb. Hier komt reiki & holistische therapie met natuurcoaching samen. Soms zijn het niet alleen patronen en blokkades die jouw ernstig belemmeren, maar ben je ook het contact met je diepste verlangen kwijt. Daarbij is natuurcoaching een prachtige & unieke aanvulling. Doordat de natuur je heelt & omarmt op zijn geheel eigen wijze.  Hiermee geef je jezelf met dit traject écht de mogelijkheid om op verschillende manieren te helen. Zodat je ten diepste ervaart hoe jouw energie  weer vrijuit & volop kan stromen, in het hier & nu, én in je toekomst!
Dit traject wordt helemaal op jou afgestemd, hiervoor bespreken we samen de stappen die nodig zijn en welke sessies daarvoor wenselijk zijn. * bij het tarief wordt een voorbeeld gegeven.

 

ReikiVandaag-holistisch therapeut

voel je welkom in mijn praktijkruimte van de balanspraktijk in Leidsche Rijn utrecht. Kies voor een traject en ontvang een persoonlijke inzichtkaart!

persoonlijke inzichtkaart natuurcoaching

ReikiVandaag Sessie

 • 1x reiki | holistische therapie
 • in mijn praktijk
 • incl. voor- en nagesprek ca. 75 min.

€ 95,-

ReikiVandaag Sessie Traject 3x

 • 3 x reiki | holistische therapie (ca. 75 min)
 • persoonlijke inzichtkaart ter ondersteuning
 • tips & oefeningen voor thuis
 • tussentijds contact via whats-app

€ 255,-

7de Chakra, kruin chakra, Sahasrara, reikivandaag

ReikiVandaag Combi Traject 8x

 • 5 x coachsessies in de natuur (ca. 90 min)
 • 1 x reiki behandeling (ca. 75 min)
 • 2 x holistische therapie (ca. 75 min)
 • persoonlijke inzichtkaart ter ondersteuning
 • tips & oefeningen voor thuis
 • tussentijds contact via whats-app
 • gratis jouw Human-Design boek t.w.v. 35,-, blauwdruk van jouw energiestroom

€ 680,-

Ik voel me echt fantastisch vandaag! Er is echt een berg verdwenen gisteren!

Ik zit gewoon hardop in mijn eentje te lachen en ik voel zoveel liefde en vreugde 🙂
Mijn lijntje met boven is ook nog meer open, ik krijg van alles door de hele dag. Super grappig en waardevol!

Nogmaals bedankt!

Mariette

Het was een hele prettige behandeling, het voelde heel respectvol, rustgevend en oprecht.
Op dit moment voel ik me nog steeds erg kalm, alsof er een extra laagje rust is ingedaald.
Het persoonlijke inzichtkaartje dat je hebt gemaakt, maakt de sessie helemaal compleet.
Die ga ik zeker gebruiken als reminder. Dankjewel!

Cora

Dankjewel voor het openen van mijn hartchakra!
Heb net een heel mooi open gesprek gehad, waar ik zo tegenop zag. Nu kan ik lekker ontspannen & los laten.

Eva

Prachtige kleuren zag ik en ik voelde een heerlijke zachte energie. Het contact met de baby in mijn buik was zo intens en liefdevol! Ik kon voelen hoe wij beide onze eigen energie hebben, maar ook hoe mooi wij samen nu één zijn. Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen, een heel waardevol cadeau! Dankjewel namens ons beide 🙂

Esther & baby

Het voelde heel vertrouwd. Soms raakte het me emotioneel. Ik heb geleerd om mijn oordeel even uit te stellen. De pijn in mijn rug lijkt s’nachts minder. Ik ben heel blij met je.

Marti

Wauw Irma!
Ik voel me gelukkig, Ben nu erg dankbaar met al je hulp en sessies. Dankjewel!

Angela