illustratie | reading

- mijn creatieve energie voor jou -

Nieuwe inzichten & een frisse blik
een steuntje in je rug & een blijvende herinnering
ik zet je graag in je kracht!
bekijk mijn creatieve aanbod voor jou

creatief reikivandaag

-Lijntekening met jouw Krachtdieren

Een lijntekening van jou met je krachtdieren is een heel bijzonder cadeau voor jezelf. Of laat er een maken voor een dierbare vriend of vriendin. Krachtdieren zijn persoonlijke helpers die voor kortere of langere langere tijd aan je zijde staan. Elk dier heeft eigen specifieke eigenschappen om die van jou te versterken of te ondersteunen. Misschien ken je je eigen krachtdier en wil je deze graag zien in jouw portret. Maar ze komen ook als vanzelf naar voren als ik je portret aan het illustreren ben. Hiervoor stem ik mijn creatieve energie op je af. En de woorden die jou op dit moment kunnen ondersteunen stromen binnen. Deze reading bekrachtig ik met 2 inzichtkaarten uit mijn ReikiVandaag kaartenset.

Je ontvangt digitaal: 3 PDF’s op A4 formaat. De lijntekening, de lijntekening met woorden, en de tekst met de inzichtkaarten. In overleg kan de tekening ook op een ander gewenst formaat worden aangeleverd. Info & Bestel

Unieke ReikiVandaag inzichtkaarten set

Inzichtkaarten kunnen je heel mooi ondersteunen in een proces waar je doorheen gaat. Of richting geven bij een keuze die jij graag wilt maken. Er zijn vele kaartsets in de omloop. Zelf maak ik bijvoorbeeld ook graag gebruik van de Osho Zen Tarot kaarten. Maar ik merkte dat ik soms wat miste. Een energie die duidelijk voelbaar en aanwezig was bij een sessie en die graag tot uitdrukking wilde komen. En omdat mijn creatieve energie graag stroomt, heb ik mijn eigen kaartenset ontworpen. Zo komt de energie van de sessie helemaal tot zijn recht. Inmiddels hebben meer mensen mijn kaartset ontdekt als heel waardevol, liefdevol en ondersteunend. De kaartset heeft 55 unieke kaarten. Deze nodigen uit om zelf te voelen en ervaren wat de uitleg is. Daarom is er geen boekje met uitleg bij nodig, laat je intuïtie spreken. Wil jij ook zelf aan de slag met mijn kaartset? Dat kan! Info & Bestel

In mijn reikisessies is ook ruimte om een uitgebreide reading met kaartlegging te doen, informeer hierna! 

Cadeautje bij een traject: persoonlijke inzichtkaart

Als jij bij mij een traject volgt, ontvang je van mij een persoonlijke inzichtkaart. Tijdens een traject zijn er zoveel mooie en waardevolle momenten. Deze wil jij graag koesteren en mijn creatieve energie gaat ervan bubbelen. Daarom maak ik tijdens of na het traject deze persoonlijke inzichtkaart. De kaart bevat ook een mooie boodschap waar je in de toekomst mee aan de slag kan. Zo blijf jij je een bijzonder moment of inzicht ook visueel herinneren: een mooi cadeautje!

Jouw persoonlijke Human Design boek

Ben jij al bekend met Human Design? Het is jouw unieke energetische blauwdruk. Human Design combineert verschillende Westerse en Oosterse systemen, zoals Astrologie, Kaballah, Chakra’s, I’Ching & kwantummechanica. Op basis van je geboortetijd, -datum en -plaats wordt jouw unieke Human Design chart berekent. Deze blauwdruk laat zien hoe jouw energie stroomt. Daarbij geeft het inzichten in jouw natuurlijke kwaliteiten en valkuilen. Door hiermee zelf aan de slag te gaan, helpt je met bewustwording. Hoe stroomt jouw natuurlijke levensenergie? En heel fijn: ontdek hoe jij goede keuzes kan maken op basis van jouw energietype.

Zelf heb ik me er helemaal in verdiept. Daarvoor heb ik readings ontvangen, en het internet en ook literatuur uitgeplozen. Mij heeft HD enorm geholpen om nog meer in mijn eigen creatieve energie te leven. Dat gun ik jou ook! Daarom biedt ik jou een persoonlijk samengesteld Human Design boek digitaal in PDF aan. Dan hoef jij niet zelf het hele internet af te speuren. Maar ontvang je van mij een duidelijk overzicht met uitleg over je energietype, je profiel, je innerlijke autoriteit, je open en gesloten centrums, en tenslotte de benoeming van al je gates. Vanuit mijn boek kan jij bepalen of je het interessant genoeg vind om een -prijzige- reading te laten doen door een HD specialist. Mijn boek zal je meer dan genoeg inzichten geven om zelf te ervaren wat HD voor jou kan betekenen!  Info & Bestel

 


 

ReikiVandaag Lijntekening Krachtdieren

 • lijntekening met krachtdieren & woord bekrachtiging
 • Toelichting met 2 ReikiVandaag inzichtkaarten
 • digitaal aangeleverd in PDF & JPG

€ 95,-

ReikiVandaag Inzichtkaartenset

 • 55 Unieke  Inzichtkaarten
 • geen uitlegboekje nodig, ervaar de kaart

€ 25,-  +  € 6,95 verzendkosten

7de Chakra, kruin chakra, Sahasrara, reikivandaag

ReikiVandaag Jouw Human Design Boek

 • heldere uitleg & overzichtelijk
 • energietype & innerlijke autoriteit
 • energie centra
 • definitie & profiel
 • Incarnation Cross
 • digitaal aangeleverd in PDF

€ 35,-

-voel de creatieve energie stromen-

Je hebt mijn krachtdieren perfect aangevoeld! Twee ervan draag ik al lang met mij mee en de derde is inderdaad sinds kort aan komen vliegen. Dankjewel, je toelichting maakt me weer bewust van wie ik ben & waar ik sta op dit moment.

Caro

Het HumanDesign boek heeft mij nieuwe inzichten over mijzelf gegeven. Doordat het zo overzichtelijk & helder is, kan ik het ook zoveel beter begrijpen.

Cato

De lijntekening is prachtig! Het laat zien hoe ik nu ben & waar ik sta. en waar mijn eigen kracht zit.
De reading met de inzichtkaarten die we hebben gadaan was heel helend & liefdevol. Dankjewel

Carla

De lijntekening is heel mooi, ik ben er super blij mee! Ik zie & voel steeds weer iets anders. Voor mij voelt het compleet, dankjewel!

Marina

Dank je voor je lieve aandacht en inspirerende sessie! Het doet me zo goed 🙂

 

Inge