Welkom op mijn ReikiVandaag website!

door | jan 30, 2023

Hoera!

Het is zover, mijn praktijk krijgt vorm, de website is in de lucht. Het is fijn om te ervaren hoe alles zijn tijd nodig heeft en zich op het juiste moment aandient. Meebewegen met mijn eigen flow, het volgen van mijn energie. En durven vertrouwen op deze golven, van stilstaan naar verder rollen dan ik had verwacht. Want zo beweeg ik, niet constant, niet vanuit moeten of angst, maar vanuit een creatieve energie die komt en gaat.

Doen wat je graag wilt & zijn wie je bent!

Veranderingen horen bij het leven, niets blijft zoals het is. Gebeurtenissen maken dat je reageert, bewust of onbewust. Als je merkt dat je continue in situaties beland waar je helemaal niet wil zijn, word het tijd om daar eens naar te kijken. Want wat wil je wel?

Bewustwording

Dit is een proces, een bewustwordingsproces. Weet dat je al helemaal goed bent zoals je bent, er is niets mis met jou! Maar het leven daagt je uit en je ervaart je eigen grenzen. Zeker als je gevoelig bent en veel oppikt van de buitenwereld, wil je jezelf beschermen. Zo verstop je jezelf liever onder donzige laagjes of achter harde muren, dan om kwetsbaar te zijn en jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent.

Het moment is altijd NU!

Ik ken het allemaal en daarom ben ik zo dankbaar, dat ik dit vandaag mag doen. Werken met de universele levensenergie en jou begeleiden in jouw flow, naar meer bewustwording en een lichter leven. Kijk rustig rond op mijn website, naar hoe ik jou verder kan helpen. En als je nu vastzit, blijf dan niet wachten tot er een beter moment komt, want het moment is nu!

Daarom heet mijn praktijk Reiki Vandaag, de universele levensenergie stroomt NU.

Het wil NU stromen, en als jij er ook klaar voor bent, ben je heel erg W E L K O M!

Mijn aanbod voor jouw op een rijtje:

Liefs Irma

laat je energie stromen

Hallo!

Ik ben Irma Corbeek.
Ik ben een Reikimaster, Holistisch therapeut & Natuurcoach.
Het weer laten stromen van jouw levensenergie is mijn liefdevolle kracht!
Op mijn blog inspireer ik jou om zelf aan de slag te gaan met jouw energie.
Wil je meer over mij weten? Lees hier dan meer, of neem direct contact met mij op.
Je bent welkom om jouw ervaring te delen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *